Meewerkstage/afstudeerstage – Learning & Development – Opleidingsproducten

Stage
VMI Netherlands
HBO
0-1 jaar
Fulltime & Parttime
Introductie

Word jij blij van het ontwikkelen van trainingen, video’s of e-learnings? Wil jij samen met collega’s nadenken over welk soort leermiddelen passen bij verschillende afdelingen binnen een organisatie? Kom bij VMI stage lopen als L&D stagiair! Jouw voordelen: veel eigen ontwikkeling, veel vrijheid én begeleiding van ervaren specialisten.

Afdeling

VMI is recent gestart met het opzetten van de VMI Academy. In het team werken 5 collega’s om alle leeractiviteiten binnen VMI in goede banen te leiden. In het team hebben we variërende expertise door L&D alumni, technici en E-learning specialisten met grafische achtergrond.

Wat ga je doen?

Jij als L&D stagiair krijgt de kans om opleidingsproducten te maken die aansluiten bij de behoeftes van de betreffende afdelingen. Denk hierbij aan e-learnings, klassikale trainingen, instructievideo’s of blended leertrajecten. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, je wordt namelijk begeleid door ons VMI Academy team. Jouw ontwikkeling staat voorop, daarom willen we graag samen een opdracht concreet vormgeven. Er is veel mogelijk: denk aan het uitvoeren van onderzoek, effectmeting en productontwikkeling.

Om jezelf extra te ontwikkelen, mag je voor meerdere afdelingen aan het werk. In overleg met jou beslissen wij met welke taken je start en aan de hand van jouw eigen leerroute groeien deze uit tot complexere werkzaamheden.

Wie ben jij?
  • Een HBO student met opleiding richting Learning and Development in Organisations, Bedrijfskunde, Human Resource Management, Communicatie en Media of iets vergelijkbaars;
  • Bekend met LMS-systemen en/of Articulate Storyline is een pré.

Wat bieden we jou?

Wij geven jou de kans om een half jaar mee te lopen binnen een gezellig team. Daarbij krijg jij de mogelijkheid om toegevoegde waarde te creeren voor de organisatie. Voor de stage ontvang jij een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding.
Op deze afdeling is het daarnaast mogelijk om maximaal 2 dagen per week thuis te werken.

Wat levert jouw stage VMI op?

Met jouw stage bij ons bedrijf, lever je een belangrijke bijdrage aan onze organisatie. Jouw inzet en ideeën helpen ons om onze doelen te bereiken en onze dienstverlening te verbeteren.

Als stagiair(e) lever je onder andere:

  • Een frisse blik en nieuwe ideeën die ons helpen om onze processen te verbeteren;
  • Een kans om onze medewerkers te inspireren en te motiveren met jouw enthousiasme en energie;
  • Een mogelijkheid om onze cultuur en waarden te verrijken met jouw unieke perspectief.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en denk je dat jij de student bent waar wij naar op zoek zijn?

Solliciteer dan direct! Indien je vragen hebt kan je een mail sturen naar Huub Boshker (Manager L&D) via hboschker@vmi-group.com.

Een screeningsonderzoek kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Stap 1: “Beoordeling van je sollicitatie”

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen, gaan we deze zorgvuldig beoordelen. Indien nodig nemen we telefonisch contact met je op voor verdere informatie.

Stap 2: “Gespreksproces”

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek op locatie waarin we graag nader kennis met je maken. (afhankelijk van de situatie kan dit ook via Teams worden georganiseerd

Stap 3: “Stagecontract & screening”

Wanneer onze ambities overeenkomen en we een wederzijdse match zien, ontvang je van ons een stagecontract.
Afhankelijk van jouw opdracht kan het zijn dat screening onderdeel is van de procedure. (meer informatie hierover ontvang je van de Recruiter)

Stap 4: “Welkom bij VMI”

Gefeliciteerd, je hebt het aanbod geaccepteerd en wordt onderdeel van VMI!
Op je eerste dag start je met een introductie en afhankelijk van je functie een onboarding programma. Meer informatie hierover lees je hier: link https://careers-vmi.com/introductie-onboarding/

Solliciteer nu!











    Solliciteren