Cost Improvement Engineer

Staff
VMI Netherlands
HBO
1-3 jaar, 3-6 jaar, 6>
Fulltime & Parttime
In het kort

Word jij enthousiast van het bedenken en uitwerken van processen en nieuwe systemen? Daarbij met je Cost Engineerings collega’s samenwerken binnen de breedte van VMI? Dan is de rol als ‘Improvement Cost Engineer’ iets voor jou!

Jouw werk

De afdeling Cost Engineering bestaat uit de teams R&D-. OE- en Commercial- Cost Engineering. Samen met je Cost Engineering collega’s ben je bezig om het thema ‘Product Cost Management’ en de discipline ‘Cost Engineering’ verder op de kaart zetten binnen de groep en draag je persoonlijk bij aan de verdere uitbouw en groei van VMI.

Werkomgeving

VMI en daarmee ook Cost Engineering is volop in ontwikkeling. Zowel in het implementeren van nieuwe systemen, als in het doorontwikkelen van onze medewerkers en de Product Cost Management processen. Binnen het Cost Improvement team helpen wij de drie andere teams binnen Cost Engineering naar een hoger niveau. Samen met de teams kijken we vooruit naar de toekomst en helpen we vandaag de keuzes maken die nodig zijn om daar te komen waar we dan willen zijn. Dit doen we door te ondersteunen met procesoptimalisatie, data-analyses maar ook door te kijken naar de rest van de organisatie en te verbinden.

Jouw werk zal bestaan uit het bedenken van verbeteringen in het aansluiten bij de rest van de organisatie. Daarnaast word je verantwoordelijk voor het BI gedeelte binnen Cost Engineering. Samen met één aangewezen persoon per team zorg jij dat de data op orde is. Op korte termijn gaan wij over naar het Microsoft Powerplatform en zorg jij ervoor dat CE vooruitloopt en vooraan staat.

Jouw profiel
  • Jij wordt gedreven door innovatie en verandering en je ziet weerstand als een uitdaging die je graag aan gaat;
  • Jij bent een echte aanpakker;
  • Jij hebt een talent voor het ontwikkelen van nieuwe processen en bent in staat om deze te ontwikkelen op basis van je eigen visie;
  • Jij hebt lef, je bent niet bang om fouten te maken en je bent communicatief sterk;
  • Jij begrijpt hoe een moderne machinefabriek wordt aangestuurd en beschikt over een technische achtergrond;
  • Jij hebt een flexibele houding en je bent creatief.
We bieden

VMI is wereldwijd een toonaangevende, zeer sterke en betrouwbare speler in de markt. We ontwikkelen en produceren hightech, innovatieve producten. Binnen het bedrijf heerst een informele en prettige werksfeer. Er wordt gewerkt in een omgeving van vertrouwen en je hebt veel vrijheid bij de uitvoering van jouw werk. Door de grootte van het bedrijf zijn er voldoende uitdagingen en goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Verder is van belang om te vermelden:

  • Naast een prima salaris bieden we een goede balans tussen werk en privé onder andere door een ruime verlofregeling van 40 verlofdagen (bij fulltime dienstverband), mogelijkheden voor thuiswerken en een flexibel werkrooster.
  • We hebben een royale overwerk compensatie en vergoedingen bij reizen naar het buitenland.
  • Er is een uitstekende winstdelingsregeling.
  • Een informele, prettige werksfeer waarin we nauw met elkaar samenwerken.
  • Mogelijkheden tot opleidingen, toegang tot de VMI Academy (een online leeromgeving) en interne ontwikkeltrajecten.
  • Internationale mogelijkheden door onze vestigingen en klanten wereldwijd.
  • VMI heeft een vitaliteitsprogramma waarbinnen diverse activiteiten worden georganiseerd.
  • Ben je sportief? Bij VMI kun je je energie kwijt bij verschillende sportevenementen, vaak gekoppeld aan de sponsoring van een goed doel.
Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bovenaan deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjon Ruinemans van de afdeling HR via telefoonnummer 0578-679122.

Een screeningsonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatieprocedure

Stap 1: “Beoordeling van je sollicitatie”

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen, gaan we deze zorgvuldig beoordelen. Indien nodig nemen we telefonisch contact met je op voor verdere informatie.

Stap 2: “Gespreksproces”

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek op locatie waarin we graag nader kennis met je maken. (afhankelijk van de situatie kan dit ook via Teams worden georganiseerd)
Na een succesvol eerste gesprek volgt vaak een tweede gesprek, waarbij je een collega van de afdeling ontmoet. Indien gewenst, is een derde gesprek of een dagdeel meekijken op de afdeling ook mogelijk.

Stap 3 “Aanbod & screening”

Wanneer onze ambities overeenkomen en we een wederzijdse match zien, ontvang je van ons een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
Bij akkoord van dit voorstel wordt afhankelijk van de functie een screening opgestart. (meer informatie hierover ontvang je van de Recruiter)

Stap 4: “Welkom bij VMI”

Gefeliciteerd, je hebt het aanbod geaccepteerd en wordt onderdeel van VMI!
Op je eerste dag start je met een introductie en afhankelijk van je functie een onboarding programma.

Solliciteer nu!











    Solliciteren