Future Leadership Program

Claim nu 1 van 10 'All Access' passen voor ons Future Leadership Program!

All Access betekent hier écht all access. Je wordt vanaf september 2023 twee jaar lang overal bij VMI toegelaten. Als All Access Trainee krijg je in ieder geval bij twee verschillende bedrijfsonderdelen een mooie, relevante opdracht. Ondertussen volg je een intensief ontwikkelingstraject met een eigen mentor, een leiderschapsprogramma bij De Baak én voer je een deel van je opdracht uit in het buitenland bijvoorbeeld in China, Polen of Amerika. Kortom, een onbetaalbare ervaring… Met vanaf dag één een vast contract en groeien naar een ambitieuze senior managementrol bij VMI Group in het vooruitzicht.

Vacature

Wil je meer weten over het traineeship? Voor vragen of het plannen van een (digitale) kop koffie staat Marjolein voor je klaar.

m.lokenberg@vmi-group.com 
06-14119377

Direct solliciteren?

 

 1. Stap één is in ieder geval makkelijk: laat je naam en nummer bij ons achter en wij bellen jou.
 2. Stap twee is een kennismakingsgesprek.
 3. Stap drie is een vervolggesprek waarin we o.a. samen de inhoud van jouw eerste opdracht vaststellen.
 4. Stap vier is tot slot een assessment. 
Bel mij

Veelgestelde vragen

Het All Access – Future Leadership Program is het technisch management traineeship van VMI. In dit traineeship staat persoonlijke ontwikkeling, jouw authentieke leiderschapsstijl én groeien naar een senior managementrol binnen de techniek, centraal.

Dit traineeship is voor jou bedoeld als je voor 1 september 2023 je technische universitaire studie afrondt en zowel in het Nederlands als in het Engels goed kan schrijven en spreken. Verder vinden we het belangrijk dat je het leuk vindt om je visie en ideeën met anderen te delen. Je gaat graag nieuwe uitdagingen aan en weet onderweg je collega’s op een positieve manier mee te nemen en te overtuigen.

Samen met de andere All Access Trainees ga je vanaf 1 september 2023 van start. Het traineeship duurt twee jaar.

We maken graag persoonlijk kennis met je. Daarna besluit jij of je kans wilt maken op één van de 10 plekken en het selectietraject instapt. Dat kennismaken kan heel laagdrempelig. Drink een kop koffie (digitaal of op ons kantoor) met een van de toekomstige mentoren of sluit aan bij een van onze events. Stap één is in ieder geval makkelijk: laat je naam en nummer bij ons achter en we bellen jou. Bel je liever zelf? Neem dan contact op met Marjolein op nummer 06-14119377.

We zijn er als VMI van overtuigd dat we nóg beter zijn als we diversiteit en inclusie blijven stimuleren binnen onze organisatie. Met een diversiteit aan perspectieven, persoonlijkheden, achtergronden en kennis zijn we effectiever, innovatiever, meer inspirerend en hebben we meer plezier in het werk.

Het proces is behoorlijk overzichtelijk. Je deelt (alleen) jouw naam en telefoonnummer op onze site. Onze recruiter Marjolein belt je op met een paar vragen. Uiteraard kun jij dan ook je vragen stellen. Klikt het? Dan plannen we een kennismakingsgesprek met Jeroen. Jeroen is verantwoordelijk voor global HR bij VMI en een van de mentoren. Verloopt alles goed van beide kanten, dan heb je nog een ontmoeting met onze directie en een gesprek met de manager van de afdeling waar jij je eerste opdracht gaat doen. In dit laatste gesprek geven jullie ook samen vorm aan die opdracht. In het selectieproces ga je ook nog op assessment.

Binnen de twee jaar van het traineeship doe je tenminste twee concrete opdrachten bij verschillende bedrijfsonderdelen. Tijdens je traineeship ga je ook twee maanden een opdracht doen in Amerika, China of Polen. De opdrachten die je doet dragen altijd bij aan de échte uitdagingen waar VMI voor staat. Kortom: heel relevant voor VMI én bijzonder leerzaam en uitdagend voor jou.

Van jouw ontwikkeling en ambitie maken we echt werk tijdens het traineeship. Tijdens het hele traject heb je jouw eigen mentor. Deze mentor helpt jou door je mee te nemen in hoe het werkt binnen VMI en waarvoor je bij wie moet zijn. Dit gebeurt tijdens het voortgangsmoment (eens per twee weken) en bij de evaluatie (elk kwartaal). Heb je tussendoor een vraag? Ook dan staat jouw persoonlijke mentor voor je klaar.

Je neemt ook deel aan een leiderschapsprogramma dat wij samen met De Baak hebben vormgegeven. Dit programma van 10 maanden bestaat uit 18 dagen en vijf inspirerende modules: Leidinggeven aan jezelf, Betekenisvol leidinggeven aan je team en organisatie, Internationaal ondernemen, Inspiratie- & bezinning en Integratie & nieuwe perspectieven.

Kortom: jouw persoonlijke ontwikkeling en authentieke leiderschapsstijl staan centraal.

Je verwacht het niet. Een internationale marktleider op het gebied van smart manufacturing, diep verscholen in de Veluwse bossen. Toch bevindt zich op het uitgestrekte terrein van VMI Group een schat aan baanbrekende technologie. Hier worden achter de schermen productiemachines ontwikkeld die de hele wereld overgaan. Voor bekende opdrachtgevers van wie we je de namen hier niet zomaar mogen noemen.

Waar we geen geheim van maken is dat we bij VMI zuinig zijn op elkaar. Want de grootste waarde zit in onze bijzondere en gedreven club vakmensen. Dat snappen we als geen ander. Daarom zorgen we voor een gezonde werkomgeving waarin alles goed geregeld is en iedereen zich thuis voelt. Hier kun je op elkaar rekenen. Als er iets te vieren valt. Maar ook als het even tegenzit.

Dat we wereldwijd koploper zijn in onze markt, is natuurlijk iets om trots op te zijn. En dat ze overal ter wereld onze patenten proberen te kopiëren, zien we maar als compliment. Alleen kunnen we dus niet te lang bij onze successen stilstaan. Want als we voorop willen blijven lopen, moeten we blijven investeren in ontwikkeling. Van onze technologie én onze mensen.

Dan staat er een mooie toekomst op je te wachten. Na het afronden van jouw traineeship wacht er een uitdagende rol binnen VMI op je. Hoe deze eruit ziet? We hebben twee jaar om dát met elkaar te ontdekken.

Gwen ten Berge; “ In 2020 ben ik gestart als Director IP (Patenten) en heb ik van VMI alle ruimte gekregen voor zowel mijn persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling, met interne en externe opleidingen. Het onderwerp “ontwikkeling” staat merkbaar op de agenda van VMI. Door nu als mentor in dit programma mee te doen, kan ik wat ik geleerd heb, weer overdragen aan de volgende lichting. En ook zelf weer leren door de interactie met een nieuwe generatie, door alle vragen die ongetwijfeld zullen worden gesteld.”

Future Leadership Program video

De voordelen op een rij:

 

 • Duidelijk en op maat voor jou
 • Internationaal hightech speelveld en doe je een gedeelte van je opdracht in China, Amerika of Polen
 • Een eigen mentor die je steeds op weg helpt
 • Inspirerend leiderschapsprogramma met De Baak
 • Relevante (innovatie)projecten, voor jou en VMI
 • In elke opdracht een rol als projectmanager, procesmanager of adviseur
 • Doorstromen naar een uitdagende rol direct na je traineeship
 • Een bóven marktconform salaris

 

Start september 2023
Twee jaar traineeship
Doorstromen naar managementrol
Intensief ontwikkelingstraject
Vast contract
Eigen mentor

Wil je meer weten over het traineeship? Voor vragen of het plannen van een (digitale) kop koffie staat Marjolein voor je klaar.

m.lokenberg@vmi-group.com 
06-14119377

Direct solliciteren?

 

 1. Stap één is in ieder geval makkelijk: laat je naam en nummer bij ons achter en wij bellen jou.
 2. Stap twee is een kennismakingsgesprek.
 3. Stap drie is een vervolggesprek waarin we o.a. samen de inhoud van jouw eerste opdracht vaststellen.
 4. Stap vier is tot slot een assessment. 
Bel mij